Maresa » Specials » Ooglaseren

Ooglaseren: meer over de behandeling en de nasleep

Ooglaseren: meer over de behandeling en de nasleep Denk je erover je ogen te laten laseren? Waarschijnlijk vraag je je af wat de risico's zijn, en wat je precies kunt verwachten. Het kan ook zijn dat je al een vooronderzoek hebt gehad in een kliniek maar twijfelt of je de behandeling wel aandurft. Hoe voel je je bijvoorbeeld na de behandeling? Kun je blind raken van ooglaseren?

Ooglaseren

Om van je lenzen of bril af te komen, kun je je ogen laten laseren. Maar wil je dit in binnen- of buitenland doen? In het artikel Ooglaseren in het buitenland lees je meer over de behandeling in Turkije. Ook als je besluit om in Nederland je ogen te laten laseren, is dit artikel interessant, omdat je er te weten komt hoe een behandeling in zijn werk gaat en hoeveel tijd je er in totaal aan kwijt bent.

Complicaties bij ooglaseren

Als mensen aan ooglaseren denken, komen gelijk doemscenario's naar voren. Wat als het misgaat? Zal ik blind worden van de behandeling? Krijg ik misschien mijn normale zicht niet meer terug? In deze special lees je daarom precies wat je kunt verwachten als je ogen gelaserd worden en wat de eventuele risico's zijn.

Eventuele beperkingen

Als je net je ogen hebt laten laseren, vraag je je misschien af of je alweer kunt zwemmen of in je ogen mag wrijven. Er zijn gelukkig veel dingen die je gelijk al na de behandeling kunt doen. Ook zul je snel weer scherp kunnen zien. Voor de complete lijst met alles wat je dezelfde dag, week, of maand alweer kunt doen, kun je het artikel lezen over de nasleep van de laserbehandeling.
Na het ooglaseren: wat kun je verwachten?

Na het ooglaseren: wat kun je verwachten?

Je hebt je ogen laten laseren (of gaat dit binnenkort doen). Wat kun je verwachten van de nasleep? Kun je gelijk alweer achter een computer zitten? Doen je ogen nog pijn? Kun je gelijk scherp zien? Di…
Ooglaseren: is het gevaarlijk?

Ooglaseren: is het gevaarlijk?

Is ooglaseren gevaarlijk? Doet het pijn? Is het een omkeerbaar proces? Wat zijn de mogelijkheden? Zijn je ogen geschikt om te laseren? Je kunt om meerdere redenen een ooglaserbehandeling willen onderg…
Ooglaseren in het buitenland

Ooglaseren in het buitenland

Veel mensen denken erover om hun ogen te laten laseren. Een veelgehoord bezwaar om het niet te doen is de prijs. In het buitenland, bijvoorbeeld in Istanbul, kun je je ogen tegen een veel lager tarief…
Gepubliceerd door Maresa op 26-09-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.