Maresa » Specials » Slimmer internetten en bellen

Slimme tips om voor minder geld te bellen en internetten

Slimme tips om voor minder geld te bellen en internetten Gratis of goedkoper bellen, zorgen dat je batterij langer meegaat, en geen bakken met geld uitgeven aan je belbundel. Dat klinkt aantrekkelijk! Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je geld kunt besparen op bellen en internetten. Door die slimme tips op te volgen, bespaar jij voortaan geld en energie!

Mobiel bellen

Gelukkig is mobiel bellen steeds goedkoper geworden. In deze special lees je tips om nog meer te besparen op je belminuten. Ook kun je lezen hoe je slimmer omgaat met je batterij. Je merkt misschien dat deze steeds veel te snel leegloopt, en dat wil je natuurlijk niet!

Gratis bellen

Onder meer met VOIP kun je gratis telefoongesprekken voeren. Ook Skype is een handige manier om al gratis bellend met anderen in contact te blijven. Je leest meer over wat het je aan data kost en hoe het werkt in deze special.

Slimmer internetten

Wat verbruik je eigenlijk als je een half uurtje op Skype zit met je mobiel? Zijn er manieren om data te besparen als je gebruikmaakt van een beperkte databundel? Deze special geeft je antwoord op zulke vragen. Ook kom je erachter hoeveel mb het nu eigenlijk kost als je Facebookspelletjes speelt via je mobiel.

PC

Wat is Google Blackle en (hoe) helpt deze website je om energie te besparen? Je kunt in deze special ook lezen over screensavers en of deze nog wel nodig zijn, en hoe je je pc of laptop het beste kunt opruimen om ruimte te besparen en alles sneller te laten werken.

Online geld verdienen

Gebruik tsu.co in plaats van Facebook!
Google Black: wat is het precies?

Google Black: wat is het precies?

Google heeft sinds 2007 een nieuw initiatief: blackle.com. Via deze zoekmachine vind je hetzelfde als via Google, maar dan op een 'groene' manier. Volgens de website bespaar je veel energie en is het…
Heb je nog wel een screensaver nodig?

Heb je nog wel een screensaver nodig?

Veel mensen hebben nog een screensaver of andere schermbeveiliging. Vroeger gebruikte je deze meer dan nu, lijkt het. Waarvoor is schermbeveiliging er eigenlijk en zijn er alternatieven?
Hoe krijg ik mijn computer of laptop sneller?

Hoe krijg ik mijn computer of laptop sneller?

Zit je computer vol? Klaagt je laptop of pc dat er te weinig schijfruimte over is? Het is opruimtijd! Volg de tips uit dit artikel en je kunt meer ruimte creëren op je computer, zonder dat dit je geld…
Voip in de praktijk: hoe je gratis mobiel en vast belt!

Voip in de praktijk: hoe je gratis mobiel en vast belt!

Het is al jaren in opmars: bellen via internet, en dan vooral gratis bellen. Er is ook al genoeg over geschreven, maar vooral op technisch gebied. Daarom wordt in dit artikel duidelijk wat je moet wet…
Waarom is de batterij van mijn telefoon zo snel leeg?

Waarom is de batterij van mijn telefoon zo snel leeg?

Vroeger ging je telefoon zo een week mee. Tegenwoordig moet je hem elke dag opladen. Waarom gaat je telefoon zo snel leeg? En zijn er trucs om de duur van de batterijduur te verhogen, zodat je batteri…
Gepubliceerd door Maresa op 03-10-2014, laatst gewijzigd op 28-11-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Mocho, Pixabay