Maresa » Specials » Spellen tablet

Slimme tips voor tablets en games

Slimme tips voor tablets en games Heb jij een tablet of wil je er één? Veel Nederlands gebruiken hun tablet elke dag, onder meer voor social media en om spelletjes op te spelen.

Soorten tablets

Je tablet bepaalt wat voor spellen je kunt doen. Kies je voor Android of Apple? De meeste games en spellen zijn voor beide soorten tablets te spelen, maar als je een specifiek spel in gedachten hebt die je met je tablet wilt doen, dan is het slim om vooraf te kijken welke tablet het meest geschikt is voor jou.

Spelen op de tablet

Voor alle soorten tablets zijn spelletjes ontwikkeld. Ook grotere games kun je soms op je tablet spelen. De besturing kan even wennen zijn, of juist wel prettig omdat de tablet mee kan bewegen met wat je doet. Ook is het vaak handig dat je met een touchscreen werkt. Bepaalde facebookspellen hebben een aparte app die is ontwikkeld voor de tablet. Je kunt hier soms net wat meer dan via de PC.

Apps en meer

In deze special lees je meer over het vinden van je ideale tablet, en ook over verschillende spellen die beschikbaar zijn om op je tablet te spelen.
Dink Smallwood - walkthrough met alle geheimen van het spel!

Dink Smallwood - walkthrough met alle geheimen van het spel!

Dink Smallwood is een RPG die ooit voor de PC is uitgebracht. Tegenwoordig kun je het spel ook op de iPad spelen. Lees hier de walkthrough voor Dink Smallwood - de walkthrough is als enige online te v…
Rollercoaster Tycoon 4 recensie

Rollercoaster Tycoon 4

Rollercoaster Tycoon 4 is sinds 2014 uit voor mobiele apparaten, waaronder de iPad. Lijkt het spel nog op de eerdere edities? Wat is er veranderd? En is het de moeite van de aankoop waard?
Slimme tips voor Facebook-spelletjes

Slimme tips voor Facebook-spelletjes

Wil je tips hoe je gratis meer levens kunt krijgen met Candy Crush of Farm Saga Heroes? Of wil je meer lezen over hoe je slim spellen speelt via Facebook? Het is allemaal heel makkelijk als je de truc…
Kolonisten van Catan voor de iPad

Kolonisten van Catan voor de iPad

Je kent waarschijnlijk het bordspel Kolonisten van Catan wel. Er is een variant op dit spel speciaal uitgebracht voor de iPad, met diverse uitbreidingen en zelfs uitbreidingen die (nog) niet als bords…
Gepubliceerd door Maresa op 16-09-2014, laatst gewijzigd op 12-11-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.