Maresa » Specials » Wordfeud

Wordfeud winnen: speel het spel slimmer met deze trucs!

Wordfeud winnen: speel het spel slimmer met deze trucs! Wordfeud is een woordspelletje dat je gratis kunt spelen op je mobiel of tablet. Wil je eerlijk winnen? Dan is het goed om alle trucs van het spel te kennen!

De lastige woorden

Welke woorden kun je nu wel gebruiken en welke niet? In deze special vind je artikelen met alle twee- en drieletterwoorden, en woorden met weinig klinkers. Hoe meer woorden uit de lijst je kent, hoe makkelijker het is om deze te spelen.

Slimme tips en trucs

Dubbel spelen, slim denken en gebruikmaken van de vakjes; dit zijn handige tips waarover je meer kunt lezen in deze special. Zo speel je slimmer en doordat je het spel beter snapt, zul je vaker winnen.

Meer over Wordfeud

Wil je nog meer weten over Wordfeud, bijvoorbeeld hoe je het woord officieel uitspreekt? Ook hierover kun je lezen in deze special.
Wordfeud: woorden met weinig klinkers

Wordfeud: woorden met weinig klinkers

Soms zit het niet mee met Wordfeud en krijg je lang geen klinkers binnen. Welke woorden speel je dan? En wat kun je maken met maar één klinker? Er zijn gelukkig genoeg opties die je helpen om beter te…
Wordfeud: woorden met twee letters

Wordfeud: woorden met twee letters

Speel je graag Wordfeud? Dan heb je zeker iets aan deze lijst van door Wordfeud geaccepteerde tweeletterwoorden én goede tips. Kom er ook achter waarom woorden als IQ niet worden goedgerekend en wat v…
Wordfeud: woorden met drie letters

Wordfeud: woorden met drie letters

Speel je graag Wordfeud, dan wil je natuurlijk ook meer woorden kennen om je winkans te vergroten. Lees daarom verder en ontdek welke woorden met drie letters door Wordfeud worden geaccepteerd. Je kom…
Gepubliceerd door Maresa op 04-10-2011, laatst gewijzigd op 03-10-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.